Opstartsmøde

Opstartsmødet Rest. M – RGK – 26/3-2018

Tak for sidst til jer alle – en hyggelig aften i Rest. M, Randers Golfklub, hvor den stod på stegt flæsk og persillesovs.

 • Vi er i år 32 spillere. Ny spiller i år er Torben Post som normalt spiller i Norddjurs.
 • Sponsorer bedes venligst hurtigst og inden sæsonstarten melde ind til Søren Würtz og/eller Lars Larsen. Eventuelle sponsorgaver bedes medbragt til 1. runde i Norddjurs. Hvis man ikke kan deltage i 1. runde og vil i kontakt med Sponsorudvalget, kan de kontaktes på email sponsorudvalg@golfinggents.dk
  • Nyt og mere retfærdigt pointsystem til leaderboard indføres i år.
   Systemet indføres dels for at der skal ske noget nyt, men mest for at det bliver mere retfærdigt at sammenligne score på tværs af runder, hvor fx. vejret tages ud af spil.
   Systemet giver spillere med den bedste stableford score på dagen 100 point, næstbedste 99, tredjebedste 98 og så fremdeles. Det betyder også at den maksimale score som kan opnåes er 300 point hvis man vinder alle 3 tællende runder.
   Hvis der er flere spillere som på dagen opnår samme antal stableford point, får de samme antal point, svarende til deres placering ift. resten af feltet.
   Eksempel:
   Runde 1:

Deltager

HCP

Stableford

Placering

Point

Spiller A

18

38

1

100

Spiller B

20

37

2

99

Spiller C

10

37

2

99

Spiller D

14

30

3

98

Spiller E

12

26

4

97

PS! Det blev præsenteret på mødet med udgangspunkt i at vinderen fik 30 point, men for at det kommer lidt længere væk fra stableford skalaen, er det blevet ændret det til at starte ved 100 point til vinderen.

 • Der vil være en Afstemning på hjemmesiden efter hver runde, hvor der gives feed-back til matchlederne om rundens afvikling. Det kan fx være; vurdering af banen, forplejning, starttid, valg af dato, påfund til dagen etc. Til julerunden kåres årets matchledere.
 • Både tilmelding og afbud er et MUST til hver runde og altid SENEST 14 dage før en spilledag.
 • Vi skal have nye spilletrøjer i år. Det bliven en Abacus i en af de nye farver fra 2018 kollektionen. Vil man have sit firmanavn og logo på trøjen koster det kun kr. 1.500. Henvendelse til Jørgen Jensen på mail oekonomi@golfinggents.dk
 • Årets matchledere er;
  Norddjurs – John Friis og Henrik Bach Nielsen
  Lübker GK – Søren Skovsen og Michael Jacobsen
  Randers Fjord GK – Jørgen Krogh og Torben Olesen
  Volstrup GK – Søren Würtz og Jørgen Jensen
  Randers Golfklub – Allan Dahl, Axel Bang og Carsten Clausen
 • Matchfee for 2018 sæsonen er kr 1.500,00.
  Matchfee indbetales til SparNord kto.nr 9233-4572650451 med angivelse af spillernavn.