Norddjurs GK

2. runde af The Golfing Gents.


Lørdag d. 18. maj blev 2. runde af GG spillet på Norddjurs GK.

Dagens runde startede med morgenparole og kl 8.30 var der gunstart.

Der blev fra den tidlige morgenstund trænet både på range, i bunker, med indspil og på putningen. Der var spillere over det hele – det var i dag, at man ville øverst på sejrsskamlen – men men det er der jo kun en der kommer og det var ligesom sidste år – Morten Gregersen. Morten lod sig ikke påvirke af, at banen bar præg af sidste års tørke – han brugte sin hjemmebanefordel og skød en flot score på 37p – rigtig flot – tillykke med det.

Dagens laveste score og dermed ”griserøven” tilfaldt en ellers hårdt kæmpende Kim Jacobsen, som ellers var kommet godt fra start men måtte sande at banen alligevel vandt.

Nærmest flaget på par-3 hullerne blev hhv John Bo, Ole Dahl, Torben Christiansen og Keld Taasti. Længste drive tilfaldt Ole Rasmussen.

Jørgens Betting måtte denne gang udbetale summen, da både Morten Gregersen og Kim Jacobsen havde spillet på dagens vinder, som var – Morten Gregersen.
Der var endog en enkelt spiller der viste storsind og spillede på en spiller der ikke deltog i dagens runde – tak for det – det er et godt tilskud til præmiepuljen……

Tak til John Friis og Henrik Bach for et godt arrangement og tak til alle sponsorerne.

Vi ses til næste runde i Lyngbygaard – FREDAG d. 14. juni.

Leaderboard ser her ….2019 The Golfing Gents – Round 2