Ry

4. runde Ry Golfklub.

4. runde blev spillet lørdag d. 24. august i det flotteste sommervejr – lækkert – og så sidst i august måned. Dagen lagde ellers ud med tåge og en sigtbarhed på få meter. Men inden gunstarten blev ”skudt” i gang havde solen gjort sit og tågen var væk og banen lå flot hen.
Dagens matchledere (Lars Larsen og Michael Jacobsen) bød velkommen. De fortalte bl.a., at der til denne runde var en holdkonkurrence sideløbende med den sædvanlige Leaderboard runde – spændende og godt initiativ.
Efter runden var der en velfortjent burger og pommes på terrassen.

Dagens bedste runde stod Carsten Nørgaard for efterfulgt at Allan Dahl med samme flotte score på 38p. Carsten vandt pga. sit lavere hcp.
Dagens laveste score og dermed grisen gik til Torben Christiansen – øv øv.

Nærmest på par-3 hullerne var hhv. John Bo, Hamilton, Henrik Kjær og Allan Dahl.
Allan Dahl var på hul 13 kun 1,14 m fra flaget og dermed også tættest på flaget for hele året – indtil videre – der er stadig en runde tilbage.

Holdkonkurrencen blev vundet af hold 17-1 bestående af Michael Jacobsen, Bo Hedegaard, Kim Jacobsen og Carsten Nørgaard med 111 point.

Jørgens Betting udbetalte denne gang summen til Carsten Nørgaard og Ole Rasmussen der havde spillet på dagens vinder som var – Carsten Nørgaard.

Tak til Michael Jacobsen og Lars Larsen for et godt arrangement, godt vejr, en  dejlig og hyggelig dag og tak til alle sponsorerne.

Vi ses d. 21. september i Randers GK.

Leaderboard ses her ….. 2019 The Golfing Gents – Round 4